Fra d. 31 marts 2017 introducerer vi hos 100% Webbureau, en helt ny og dedikeret server med en højtydende arkitektur, der effektivt og med en utrolig perfomance, kan udføre mange opgaver på samme tid. Med vores imponerende servere samt kraftige og helt nye grafikkort – sammenflettet med den nyeste Intel® Core i7 med 64 GB DDR4 RAM og to 500 GB 6 Gb/s SSD’er – får vores kunder en løsning, der er perfekt til enhver applikation og kan håndtere alle typer og mængder af data.

Med en uovertruffen sikkerhedsstandard samt adskillige tilføjelser af intelligente sikkerhedstiltag, er vores kunders online løsning garanteret online sikkerhed i absolut topklasse. Udover en sublim sikkerhed og en imponerende hastighed, medfølger der også:

  • Automatiserede sikkerhedsværktøjer der beskytter hjemmesider, webshops, apps eller lign. it-infrastruktur fra udefrakommende trusler på højeste sikkerhedsniveau.
  • Skalerbare webhoteller der vil imponere med rigeligt garanteret RAM og CPU-ressourcer samt lynhurtige og højtydende SSD’er, der altid kan skaleres.
  • Essentielle gendannelsesfunktioner som snapshots, backups og 24-timers serverovervågning der sikrer den mest optimale tilgængelighed på internettet.
  • Automatisk registrering og fjernelse af ondsindet filer. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget – du skal blot vide, at alt er under kontrol.
  • Alle vores løsninger tilpasses efter behov og du kan derfor altid opjustere din løsning uden merpris.
  • Med en hosting løsning hos 100% Webbureau, medfølger der altid et gratis SSL certifikat, der krypterer personfølsomme data, samt giver en øget troværdighed hos kunder og søgemaskiner.

Er du nysgerrig efter at blive klogere på vores hosting muligheder, kan du læse mere her.