Er Wix Godt?

Pixabay

Wix kan være rigtigt godt. Hvis du vel at mærke kan nøjes med en hjemmeside, der ikke kan ret meget og hurtigt viser sine begrænsninger.

Wix er nemt og brugervenligt, men du ikke har de store krav udover, at du vil have en simpel præsentationshjemmeside. Vil du op og have en professionel hjemmeside med flere avancerede funktioner, så er Wix absolut ikke vejen, som du skal gå.

Hvorfor skal jeg ikke bruge Wix?

Man skal altid vægte sine ord, men Wix er ganske enkelt for simpelt og for begrænset. Giv en teenager en kasse energidrik og en weekend, så vil du med et CMS som Wordpress eller lignende opnå meget mere, end hvis du kører med Wix over en længere periode.

Selvom Wix er overraskende enkelt, så har det også bare sine begrænsninger for, hvad du selv kan få lov til at lave. De fleste der er begyndt med at have en hjemmeside lavet i Wix, er derefter gået over til et andet CMS - som Wordpress.

Som sagt, hvis du vil have mere end blot et online visitkort, så skal du ikke vælge Wix. Vælg hellere at bruge energien og dine ressourcer på en løsning, der har et mere potentielt potentiale.

Det er også derfor, at du sjældent hører ret mange anbefale Wix, for det egner sig mest af alt til skoleprojekter.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, dette tekstindlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Billig Makulator. Tusind tak for støtten, siger vi.