Hvad Betyder Webdesgn?

Pixabay

Webdesign er designet af en hjemmeside. Webdesign kan deles op i to dele - strukturen på siden og det visuelle udtryk, som kommer til syne via de virkemidler, der anvendes på siden. 

En webdesigners opgave er med andre ord at få disse to ting til at spille sammen, så det giver hjemmesideejeren den ønskede funktionalitet og udtryk, samtidig med at siden har en struktur og et design, der gør, at brugerne kan benytte siden som ønsket.

Webdesign - Sådan gør du

Når du skal lave webdesign, så er det en god ide, at du følger disse trin:

  • Skab en klar struktur, inden du begynder at fylde på.
  • Optimer hjemmesiden til alle enheder med et responsivt design.
  • Test, test og test igen din hjemmeside på de forskellige enheder. Har hjemmesiden den rette brugeroplevelse?
  • Optimer sidens indhold så brugerne gør det ønskede.
  • Hvordan er brugervenligheden på siden? Er den i top? Hvis nej, så lav det om.

Det er altid anbefalelsesværdigt løbende at optimere ens hjemmesides webdesign. Der kommer hele tiden nye behov, nye tiltag og nye muligheder, som kan optimere dit webdesign.

En hjemmeside der havde et smart webdesign for 10 år siden, har det sandsynligvis ikke i dag. Det er derfor anbefalelsesværdigt, at du optimerer dit webdesign årligt eller mindst hvert andet år, så du altid står med et webdesign, der fremstår smart, brugervenligt og toptimeret til tidens krav.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, ovenstående indhold. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe D-link.