Hvad Er Check Out?

Pixabay, StillWorksImagery

Jeg tror efterhånden, at vi alle sammen har stiftet bekendtskab med en check out af den ene eller den anden art. Dette måske uden at vi selv er klar over det.

Når du handler på nettet og surfer rundt blandt de mange tusinde lækre produkter, som du godt kunne tænke dig. Her kan det så godt være, at man ind imellem skal begrænse sig en anelse, inden man lægger det hele i kurven, da det hurtigt kan blive en dyr omgang. 

Jeg kender det så ude mærket selv, jeg sidder og kigger og tænker den her er godt nok flot og den her kunne jeg godt tænke mig og lige pludselig har jeg fyldt min kurv med alt for mange ting. Alle sammen nogle jeg gerne vil have, men hvor jeg bliver nødsaget til at slette som minimum halvdelen af varerne.

Her er det du når til check out, her hvor du af og til kan få en mavepuster. 

Det er her du skal udfylde dit navn og adresse. Vælge din leveringsmetode og betale for dine varer.

Der kan være meget stor forskel på en check out, alt efter hvor meget energi det pågældende firma har valgt at bruge på den. Nogle firmaer har one step check out, hvilket jeg foretrækker. Andre har hvor du skal igennem flere steps, hvor du for hvert step skal udfylde en ting. Det kan for eksempel være: 

  1. Navn og adresse
  2. Leveringsmetode
  3. Betaling

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, dette blogindlæg. Hvor du shopper et stort sortiment med armbånd. Det betyder at Perlen Odense får et link i dette blogindlæg.