Hvad Er En Landing Page?

Tranmautritam, Pexels

Hvis du arbejder med e-handel eller marketing på andre måder, så har du helt sikkert hørt om begrebet “landing-page”. Mange er dog en smule forvirrede over, hvad det egentlig er for noget.

Hvad er en landing page? En landing page er egentlig bare en side på en hjemmeside, som den besøgende “lander” på. Ofte vil man designe en landingsside efter det, som den besøgende er på udkig efter, og som henvender sig til specifikke søgeord. Vil man gerne have besøgende ind, der gerne vil læse om designermøbler, så bør man lave en landingsside, der handler om netop dette.

Når man laver sin landingsside, så skal man være ultra skarp på at få præsenteret sit indhold hurtigt og korrekt. Ofte vil en besøgende kun bruge meget få sekunder på en side, hvis vedkommende ikke umiddelbart fandt det, der blev efterspurgt.

Din landingsside har altså stor indflydelse på siden konverteringer. Det siger sig selv, at såfremt man leder efter en ny sæbe, og man lander på en side, hvor der ingen sæber er at se, så vil man gå ud og prøve forfra.

Du kan også eksperimentere lidt med at tilføje forskellige grafiske elementer til siden, der fastholder og fanger den besøgendes fokus.