Hvad Er Et Webhotel?

Pixabay

Hvad er et webhotel? Et webhotel er det sted, hvor de filer og den data, som du har på din hjemmeside, er gemt. Der er altså så at sige et datalager, der er forbundet med internettet.

Med et webhotel kan besøgende få adgang til din hjemmeside fra alle enheder med en internetforbindelse. Webhotellet gør, at hjemmesiden gemmes der, hvorfra folk så ser den. Dine egne enheder er derfor ikke berørt af trafikken. Den håndteres af webhotellet.

Et webhotel er en nødvendighed

Et webhotel er en server, hvor du lejer dig ind på en bestemt plads. Det fungerer i princippet på samme måde, som hvis du lejer et værelse. 

Her er webhotellet og dets mange servere forbundet med internettet. Det gør, at din hjemmeside dermed er tilgængelig online, samtidig med at al trafik foregår til og fra webhotellet fremfor fra de mange besøgende og til din egen enhed.

Det er derfor en nødvendighed, at du har et webhotel, for at du kan have en hjemmeside.

Men bare rolig, et webhotel er ikke det, der sprænger banken for dig. 

Du kan få webhoteller til omkring 15-100 kr. om måneden, alt efter hvor meget plads du skal bruge. De fleste kan som regel klare sig med et webhotel på omkring 10 GB plads. De koster som regel omkring 20 kr om måneden. 

Med andre ord: Du skal have rigtig meget data, billeder og tekst på din hjemmeside, for at et webhotel bliver en dyr løsning.

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. avXperten er kendt for at sælge f.eks: skærm arm. Tusind tak for støtten, siger vi.