Hvad Koster Webdesign?

Pixabay

Hvad koster webdesign? Det lette svar på det spørgsmål er fra omkring 3.000 kr. og op. Du kan få de billigste webdesign fra omkring 3.000 kr. Prisen kan dog nemt komme meget højere op, hvis du ønsker bare lidt avancerede løsninger på din hjemmeside.

En professionel hjemmeside med særlige features, moduler tilknyttet andre ting og eventuelt en webshop kan nemt koste fra 30.000 kr. og op. 

Hvor simpelt kan du gøre dit design?

Udarbejdelsen af de fleste hjemmesider begynder med en lang række krav og ønsker til specifikationer fra køberens side, når der skal indhentes tilbud på, hvad et webdesign koster.

Når kaffen ikke længere er i den gale hals, så begynder processen med at skære nice to have væk, så prisen kommer ned i takt med, at siden så bare skal være need to have.

Prisen på et webdesign kommer ikke alene an på sidens grafiske fremtoning men også, hvad siden skal kunne håndtere af funktioner. 

Der er stor forskel på, om der blot er tale om en blog, hvor man skal kunne udgive indlæg, eller om der er tale om en webshop, hvor der skal være en håndtering af forsendelse og lagerstyring med inde over.

Selvom man kan gøre meget med Wordpress og plugins, så koster det alt sammen. De bedste plugins er nemlig sjældent gratis, ligesom den tid det tager at sætte det hele op, heller ikke er det.

Gå derfor ud fra at et webdesign minimum koster 3.000 kr., hvis der er tale om en simpelt præsentationsside, og et sted mellem 30.000 og 100.000 kr., hvis du skal have en meget avanceret hjemmeside.

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. avXperten er kendt for at sælge f.eks: multigrill. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten