Hvordan Laver Man En Hjemmeside?

Pixabay

Hvordan laver man en hjemmeside? Hvis du ikke kan kode en hjemmeside helt fra bunden af, så er der mange andre alternativer, hvor du med brugervenlige platforme kan skabe flotte og avancerede hjemmesider - uden du behøver være ekspert i kodning.

Du kan lave en hjemmeside via CMS som Wordpress, Umbraco og lignende, hvor du groft sagt bare vælger, hvordan din hjemmeside skal se ud via forud skabte temaer og koncepter.

Lav en hjemmeside på en dag

Du kan godt, selv hvis du er ganske ny, lave en hjemmeside på en dags tid. Vælger du her et CMS som Wordpress, så gør du følgende:

  1. Vælg dit domæne
  2. Køb et webhotel
  3. Installer Wordpress
  4. Vælg dit tema
  5. Tilpas din hjemmeside (widgets og tematilpasning)
  6. Læg dit indhold på din hjemmeside

Så enkelt er det faktisk. De tre første dele tager næppe en halv time til sammen, hvorefter du kan tage fat på, hvordan du vil have, at din hjemmeside skal se ud.

Fordelen ved at lave en hjemmeside i Wordpress er, at du nemt kan tilpasse mange af tingene, så din hjemmeside får netop det look, som du ønsker.

I Wordpress har du muligheden for at vælge mellem flere forskellige editors. Den klassiske editor eller Elementor er her blandt de absolut letteste at bruge.

Inden du kaster dig ud i det, så er det en god ide at bruge lidt tid på diverse tutorials, som du for eksempel kan finde ved at søge på Wordpress for begyndere eller Youtube. 

Vælger du et tema, der har disse dele, så er det nærmest bare at følge denne trin for trin-guide til at lave en hjemmeside.