Få en landingsside.
Test hvordan du sælger mere.

Nysgerrig?

HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE MED AT GENERERE FLERE SALG.

Spar penge

Din onlinemarkedsføring bør fokusere på konvertering. Brug landingsiden sammen med Google AdWords til at analysere, hvor dine besøgende kommer fra og heatmap til, at analysere deres adfærd, så du reducerer dine udgifter.

Mål effekt

Landingsiden fortæller hvilke budskaber, produkter og tilbud der virker, og hvilke der ikke gør. En dynamisk “annonce” der måler effekten og nemt kan tilpasses, så du får større respons.

Sælg mere

Landingsider fokuserer på én ting: at konvertere besøgende til kunder. Hurtigt og enkelt. I forhold til din hjemmeside vil en landingside ofte sælge mere sælge mere.

DERFOR BØR DU HA’ EN LANDINGSIDE.

Optimerede landingssider – uanset om målet er flere salg, at skaffe leads eller at opbygge kundeforhold – vil øge konverteringen. At tilføje en landingsside til jeres hjemmeside, kan øge trafikken, opbygge opmærksomhed omkring jeres brand og vække tillid.

DERFOR VIRKER DET

En selvstændig landingsside får sin trafik fra personer, der har klikket på jeres annonce, søgt efter jeres specifikke tilbud, tilmeldt sig jeres nyhedsbrev osv. De leder præcis efter, hvad end det er, jeres landingsside sælger. Netop derfor er landingssider så essentielle – de virker.

OPTIMERINGS-EKSPERTER

At være blandt de første virksomheder, der vises i en Google søgning er målet for de fleste. Og bør også være det, hvis du ønsker flere kunder. Jo større synlighed på Google, jo flere besøgende. 
Så enkelt er det!
En god hjemmeside er ikke nok. Placeringen på Google er ligeså vigtig. Og at forstå, hvad der sker, når din hjemmeside eller landingpage besøges. Hvor lang tid er de besøgende på siden, hvad ser de, hvilke informationer søger de efter, og hvorfor klikker de væk igen? 
Lad vores Google eksperter hjælpe dig i samarbejde med din personlige webdesigner. Vi ved hvad der virker og kan løbende optimere din onlineløsning efter brugernes behov, så det bliver en god og målbar investering.
Adtimize er eksperter i både SEO, SEM og CRO

SUPER, JEG VIL HØRE MERE

Vidste du

At nye kunder får 33% rabat på deres første onlineløsning. Fordi du skal have mulighed for, at komme godt igang til en fornuftig pris, teste vores fortrinlige kvalitet, møde vores søde medarbejdere og sprede det gode budskab.