HOSTING

Saml det hele ét sted.

VI PASSER GODT PÅ DIG

~

Topsikret

De bedste sikkerhedsværktøjer og nyeste Next Generation Firewalls beskytter din online løsning hos 100% på højeste sikkerhedsniveau med overvågning 24/7/265.

Lynhurtig

Du vil blive imponeret over vores lynhurtige webhoteller med ekstra RAM, CPU og højtydende SSD’er.

Oppetid

Automatiserede processer og snapshot-backup sikrer en optimal oppetid på 99,8% og din onlineløsning optimal tilgængelighed på internettet.

Pris

Så billigt at vi ikke næsten ikke forstår det. Kontakt os for tilbud og bliv glædeligt overrasket. NB: Vi hoster kun for kunder, der har købt en online løsning hos 100%.

HOSTING, WEBHOTEL OG EMAIL I ÉN SAMLET LØSNING

Gør dine online produkter lynhurtige med maksimal sikkerhed.

Optimal hastighed

Med en dedikeret server hos 100% opnår du en utrolig god performance. Kraftige servere og grafikkort – kombineret med den nyeste Intel Core teknologi – håndterer optimalt alle processer, uanset datamængde, type og behandling, så din online løsning altid er lynhurtig.

Uovertruffen sikkerhed

Vores høje sikkerhedsstandard i absolut topklasse beskytter optimalt din onlineløsning 24/7/365, dobbeltsikret med konstant backup, snapshopts og mod uatoriserede ændringer m.v.

Skadeshjælp

Vi har endnu ikke oplevet det, men sker der en skade for eksempel at din hjemmeside hackes, så vær ikke nervøs. Serverne registrerer automatisk enhvert hacking forsøg og fjerner ondsindede filer, samt genskaber de originale filer og funktionaliteter uden, at du eller dine kunder mærker noget.

Gratis SSL/HTTPS

Gør dine brugere trygge ved at oplyse om, at deres data forbliver private og krypteres, når de behandles via et SSL certifikat. Når du hoster hos 100% får du et gratis SSL certifikat, som udover tilfredse kunder også belønnes af Google med en bedre placering i søgeresultaterne.

Prisvindene datacentre

100% samarbejder med de bedste hostingleverandører i Europa, der har vundet utallige priser indenfor blandt andet produktkvalitet, garanti og grønt miljø. Din sikkerhed for den bedste løsning.

Skalerbare løsninger

Din virksomhed vokser eller ændrer sig. Det samme gør din onlineløsning. Du behøver derfor fleksibel hosting, der løbende tilpasses dit behov, så du kun betaler for hvad du behøver, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Understøtter alle populære CMS’er

Opgrader dit webhotel til en løsning, der håndterer de mest populære CMS’er og din hjemmeside, landingpage eller webshop optimalt.

Europas førende

Lynhurtige og stabile hjemmesider er et krav fra internet brugere. Går du kompromis med dette, går du på kompromis med din virksomhed.

100% samarbejder med Europas førende hostingudbydere, så vores kunder får sublim hosting med den nyeste infrastruktur, teknologi, sikkerhed til attraktive priser og god service.

Professionel hosting er essentielt for virksomheder, uanset størrelse, der ønsker fuldt udbytte af sin onlineløsning og at styrke sin markedsposition, lokalt og globalt.

HØR MERE

Skriv og vi kontakter dig snarest.